Atelier mener at ditt personvern er viktig.

Det er Atelier sitt mål å ivareta ditt personvern med tanke på den informasjon vi samler inn i forbindelse med din bruk av våre hjemmesider (atelieropen.no) og applikasjonen Atelier. Vi har utviklet denne personvernserklæringen for at du skal forstå hvordan vi registrerer, bruker, kommunisere, formidler og på annen måte benytter oss av personlige opplysninger.

 

Hvordan vi registrerer informasjon

Ved opprettelse av en Atelier-profil eller ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, spørreundersøkelser ol. så vil vi samle informasjon om deg.

Vi vil samle inn personlig informasjon på en lovlig måte og med personlig samtykke fra den enkelte i de tilfeller hvor det er påkrevd.

I forbindelse med innhenting av personlig informasjon vil vi etterstrebe at du skal være informert om hvilken informasjon vi samler inn og hvordan den benyttes.

 

Hvordan vi kommuniserer informasjonen

Atelier er en sosial formidlingsplattform som tilbyr flere forskjellige måter å oppdage og dele informasjon og innhold. I den forbindelse så vil en stor del av din informasjon være tilgjengelig for andre brukerne. Dette gjelder blant annet, men ikke bare, ditt navn, kontaktinformasjon, bilder og annen informasjon du tilgjengeliggjør i din Atelier-profil.

Offentlig informasjon fra Atelier kan bli delt og spredt i andre tredjeparts kanaler og tjenester.

 

Hvordan vi bruker informasjonen

Vi vil samle inn og bruke informasjon for å bedre våre tjenester og brukeropplevelsen.

De personlige opplysningene vi samler skal være relevante for å bedre brukeropplevelsen og tjenestene vi tilbyr. I de tilfeller det kan bedre tjenestene vi tilbyr så kan vi formidle informasjon om våre brukere til en tredjepart.

Vi vil kun beholde personlige opplysninger så lenge det anses som nødvendig for å bedre våre tjenester.

 

Hvordan vi sikrer informasjonen

Vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger for å unngå uautorisert adgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon.

Vi er forpliktet til i samsvar med disse prinsippene å legge til rette for at ditt personvern er beskyttet og at våre sikkerhetsrutiner vedlikeholdes.

 

Endringer

Atelier kan endre denne personvernerklæringen ved behov. Ved å benytte deg av våre tjenester godtar du våre vilkår og personvernserklæring.

Vi vil tilgjengeliggjøre informasjon om våre retningslinjer og vår praksis knyttet til forvaltningen av personlig informasjon.

 

Kontakt oss

Om du har noen spørsmål om hvordan vi jobber for å ivareta ditt personvern ta kontakt på hello@ateleiropen.no